Bogholderi Basics

De fleste mennesker tænker sandsynligvis på bogholderi og regnskab som det samme, men bogholderi er virkelig en funktion af regnskab, mens regnskab omfatter mange funktioner involveret i forvaltningen af de finansielle anliggender i en virksomhed. Revisorer udarbejder rapporter, er delvist baseret på arbejde af bogholdere.

Bogholdere udføre al slags registrering opgaver. Nogle af dem omfatter følgende:

-De forberede, hvad der betegnes som kildedokumenter for alle operationer i en business – køb, salg, overføre, betale og indsamling. Dokumenterne omfatter papirer som købsordrer, fakturaer, kreditkort underkjoler, tidsregistreringskort, timesedler og udgiftsrapporter. Bogholdere også bestemme og indtaste i kildedokumenterne hvad kaldes de finansielle virkninger af transaktionerne og andre forretningsarrangementer. Disse omfatter betaler medarbejderne, foretager salg, låne penge eller købe produkter eller råvarer til produktion.

-Bogholdere også gøre poster i de finansielle virkninger i kladder og konti. Det er to forskellige ting. En kladde er registrering af transaktioner i kronologisk rækkefølge. En konti er en særskilt post eller side for hvert anlæg og hver ansvar. en postering kan påvirke flere konti.

-Bogholdere udarbejde rapporter i slutningen af specifikke periode, som dagligt, ugentligt, månedligt, kvartalsvis eller årligt. For at gøre dette, skal alle regnskaber være up to date. Opgørelser skal opdateres og rapporterne tjekket og kontrolleret for at sikre, at de er så fejlfrie som muligt.

-Bogholdere også udarbejde komplette oversigter over alle konti. Dette kaldes den justerede råbalance. Mens en lille virksomhed kan have flere hundrede eller deromkring konti, kan meget store virksomheder har mere end 10.000 konti.

-Det sidste trin er for bogholder at lukke bøgerne, som betyder, at bringe alle bogholderi for et regnskabsår til et tæt og opsummeret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.