GymnastiKids hjælper børn opbygge tillid gennem bevægelse – Monrovia Weekly

Det er ikke kun teknologien, der skiller sig ud, det er også kvaliteten af fjedrene. I alle tilfælde er kvaliteten langt over enhver anden hjemme trampolin på vores liste – eller på markedet. Selv hvis du planlægger at besøge for kun solen og havet, bør et besøg i Barbados ‘interiør for at se disse huler være på din liste over ting at gøre i Barbados. Når du ser, hvor robust og velbygget denne trampolin er, vil du tro det. En trampolin er ikke længere bare en bounce mat, hvor dine børn kan slippe noget damp, eller i det mindste, behøver det ikke at være. Efter at have introduceret sin første forårsfri version for næsten 20 år siden, da grundlæggerens kone ikke ville lade ham købe en normal trampolin til sin datter, er der nu masser af former og størrelser til rådighed.

OversigtAlle vores runde trampoliner er konstrueret ved hjælp af en galvaniseret stålramme med stålfjedre med høj styrke og USA vævet materiale, trampolin nedgravet bedst i test (testoverblikket.dk) der anvendes i trampolinspringmåtten. Vægten på høj kvalitet materiale strækker sig over hele trampolinens fremstilling, med 2 “tunge prægalvaniseret stål til rammen, en høj-trækstyrke Permatron hoppe måtten med U-V beskyttelse, og en hoppe pad, der er lavet af gym-kvalitet polyethylen skum og dækket med en vandtæt, forstærket PVC ydre shell. Det vil tage lang tid at samle, men det kan forventes med et kompliceret stykke teknologi – og det er det, det er. Der er andre fordele ved AlleyOOP, herunder de faktiske omstændigheder, at trampolinen ikke er i stand til, så du kan justere bounce, der passer til alder eller færdighedsniveau af de mennesker, der vil være hoppe, rammen pad er lavet af gym-kvalitet polyethylen med lukket celle skum og en forstærket PVC ydre belægning, der er UV- og vandafvisende, der er mere frihøjde for hoppe måtten end på en række konkurrenter , og de rust-resistente fjedre er fastgjort med stål V-ringe og stropper i stedet for at blive gevind gennem grommets, der kan rippe måtten over tid.

Hvis du ikke har en have, men stadig ønsker at hoppe, disse mini trampoliner, ofte med håndtag for ekstra støtte under træning, er meget nyttigt, hvis du leder efter en trampolin til motion, og hvis du ikke har den luksus af dit eget hjem gym, kan opbevares ud af vejen, når du ikke er midt-Jane Fonda. For at skabe din egen støtte, vil du ønsker at vedhæfte lange længder af trykbehandlede 2×4 tømmer rundt omkring din trampolin ramme ved hjælp af noget i retning af selvskærende skruer. Yderligere funktioner, som en stige, trampolin kabinet og puder bør også overvejes for at minimere chancerne for, at nogen kan komme til skade på trampolinen. Mindre fitness trampoliner kan arbejde okay på hårde overflader, men uanset hvor du placerer din trampolin, bør det være niveau for at sikre, at jumpere ikke bliver drevet ud af trampolinen. Det er normeret til 250 pounds for en enkelt bruger (hvilket er imponerende nok), men selskabets “virkelige verden” test har vist trampolinen kan håndtere flere brugere vejer op til 800 pounds uden problemer.

Dens lagerområde kan rumme op til 200 pounds værd af dine ting, hvilket er meget niftier end din mose-standard hængekøje. Der er et proprietært system til at beskytte rammen mod den stress, der kan få det til at vride over tid. Den 10ft runde trampolin kommer med enten grønne eller grå puder og har et unikt system af indbyggede støttevægge, hvilket betyder mindre grave. Hvis du overvejer at få en trampolin til dit barn, så er du ikke i tvivl allerede indset, at børn elsker hoppende, og det er langt bedre at hoppe på en måtte, der har til hensigt at hoppe, end det er på sofaen eller sengen!

Hvis dine børn elsker at slappe af på deres trampolin samt hoppe på det, de er ikke de eneste. Det er muligt, skal du sørge for den øverste ramme er godt understøttet, og at tomrummet nedenunder er godt drænet. Der er mindre plads til børn til at falde og såre sig selv, vil du ikke behøver at skære ned overhængende træer, og det er mere tilbøjelige til at passe ind i landskabspleje af haven. Det giver ikke kun en stærkere hoppe op igen, men bedre hjælper kroppen absorbere virkningen af landing. Tro det eller ej, der er en endnu dyrere variation af denne trampolin, Power DoubleBounce, som tilføjer ekstra fjedre og et stærkere sikkerhedsnet for en anden $ 300.