Jeg elsker at se karikaturer gøres

Jeg er ikke den mest kunstneriske person, der nogensinde har sket. I virkeligheden, grine mine venner og familie ofte ad mig for hvor lidt jeg ved om alle ting kunst. Jeg kan ikke male et billede for at redde mit liv, og eventuelle fotografier jeg tager som regel ender med ud af centrum og ubrugelig for noget. Der er dog en del af kunst, at jeg ikke kan få nok af: karikaturer. Jeg er helt vild med dem. Jeg kan ikke oprette dem selv, men jeg stadig aldrig trætte af at se dem blive lavet af andre mennesker.

Jeg vil aldrig glemme den dag, hvor jeg faldt i kærlighed med at se karikaturer gøres der virkelig afspejlede mennesker. Jeg var på en forlystelsespark med min familie til ferie. Jeg kunne ikke ‘ har været mere end ti år gamle. Jeg kærlige alt om forlystelsesparken, men da vi gik på en station, hvor kunstnere var at skabe karikaturer jeg var mezmorized. Jeg kunne næsten ikke tro den måde kunstnerne gjorde rigtigt endnu fjollet repræsentationer af de mennesker, der sad foran dem.

Jeg blev så fascineret med processen med karikaturtegningerne, som jeg overbevist min mor om at lade mig bo et stykke tid og bare se. Ser tilbage, er jeg ret chokeret, at hun lod en ti år gamle bo for sig selv i parken, men det gjorde hun. Og jeg elskede at time for at se. Mine øjne flyttes frem og tilbage fra ansigtet af emnet bliver malet til ansigtet af kunstner til hånd af kunstneren laver arbejdet.

Jeg har fortsat at være fascineret af karikaturtegninger af alle slags. Faktisk har jeg startet en voksende samling af karikaturtegninger. Disse repræsenterer forsøg på at skabe ligheder af mig, min familie, nogle af mine nærmeste venner, og en række andre mennesker, at jeg beundrer. Karikaturer er bred i sort, men de er af samme essensen. Jeg har mange af dem indrammet på mit kontor og de laver til de mest interessante samtale startere.

Hvis du leder efter noget nyt at indsamle eller til en ny hobby at afhente, derefter overveje karikaturer. Jeg har taget to klasser til formål specifikt at hjælpe folk med at lære at gøre ordentlig karikaturer. Jeg er stadig en lang vej fra at overveje mig en kunstner, men mine evner har væsentligt forbedret. Så overvej entydighed og skønhed af karikaturer og indarbejde dem i dit liv, men du kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.