Sådan køber du et brugt fjernsyn eller renoveret tv

Det er muligt at spare penge ved at købe brugt eller renoveret elektronik i stedet for at købe en ny. Sørg for kun at købe fra en betroet sælger, der har gode politikker. For flere tips og tricks, læs videre. Sammenlign priser! Der er mange fantastiske tilbud på tv i dag! For at foretage informerede køb skal du ikke glemme TV-købsguiden. Det er det værd!

Du kan også tjekke priser online, hvis du ikke har tid. Websteder som CamelCamelCamel kan hjælpe dig med at spore priserne på forskellige mærker over tid. Hold styr på det fjernsyn, du vælger, når du har fundet det. Du kan også handle i din lokale butik, hvis du har et presserende behov for tv’et. Du bør også kontrollere prisjusteringspolitikkerne, da nogle forhandlere ikke refunderer dig, hvis prisen falder inden for en bestemt tid.

Du skal vide, at din stat muligvis ikke opkræver moms, hvis du køber et fjernsyn online. De fleste detailhandlere angiver deres priser på deres hjemmesider. Skatter og leveringsomkostninger kan dog variere. Forsendelsesgebyrer kan være ekstra fra onlineforhandlere. Selvom du muligvis skal vente flere dage, før dit fjernsyn ankommer, er det værd at spare omkostningerne. Dit nye tv vil gøre dig glad, og du vil være glad for, at du gjorde det.

Mens dimensionering af et tv er et individuelt valg, er der nogle ting, du bør overveje, når du køber et nyt tv afbetaling. Overvej pladsen i dit hjem. Selvom diagonalt målte dimensioner er de vigtigste, bør du også overveje andre størrelser. Der kan være en begrænset plads, der giver mulighed for en vis størrelse. Lad dig ikke friste af skærmstørrelsen, når du vælger et tv.

HDMI-porte er en must-have-funktion, når du køber et nyt tv. Disse porte giver dig mulighed for at forbinde flere enheder til dit fjernsyn og bliver vigtigere, da folk i stigende grad er afhængige af alternativt betalings-tv. Et nyt tv har sjældent HDMI-porte, så sørg for, at det har masser. De fleste fjernsyn har også en optisk port eller et hovedtelefonstik. Nogle modeller har endda USB-porte. Du kan få ekstra porte ved at vælge en ultra-HD-model.

Tv-teknologi udvikler sig altid. Hvert år frigives en ny teknologi. Du kan købe et tv med otte gange så meget opløsning som 1080p. 8K-tv er dog endnu ikke tilgængelige. De bliver først tilgængelige i slutningen af 2019 eller begyndelsen af 2020, og udviklingen af nyt indhold vil tage meget længere tid. Hvis du ikke ønsker at opgradere hvert år, bliver du nødt til at acceptere en lavere pris for nu.