Cool biler – hvad er Hot og hvad er ikke

Hvad er kernen i cool biler overalt? Er det den hastighed, de kan rejse på? Er det tanken om vinden børste dit hår? Hvis det er sidstnævnte, så har du en blød top (konvertible), eller nogen har klemt dit tag!

Nå, kunne det være nogen af disse ting. Eller måske cool biler mener noget andet til dig helt. Men for mig, er det formen af bilen. Ikke så meget cool biler men cool kurver… Sexistisk? Måske, men sandt ikke desto mindre. Jeg tror, jeg klassiske bil er defineret af det arkitektur.

Kig på nogen sport modeller gennem årene. Hvad har defineret dem, gjorde dem skiller sig ud? OK, prisen er en ting, men tage et skridt tilbage og virkelig tænke over hvad gør en varm bil så cool?

Der er noget andet, der gør en bil cool, i det mindste så vidt jeg er bekymret. Og det er indre. Eller for at være mere præcis, hvad indre er lavet af. Min første bil bor i min hukommelse til denne dag, og det er mærket af en cool bil. Jeg kan huske lugten af lædersæder og udseendet af træ dash surround. Plast bare ikke klippe det, især ikke i mere masseproducerede modeller.

Og det havde kurver!

Så hvad der ellers sætter køligt i en bil for dig?

For mig personligt, lav er cool. Jo nærmere jeg er på jorden, jo bedre jeg føler. Nogle mennesker kan lide at have en høj udsigtspunkt, og måske er det cool at dem. Helt sikkert hjælper det for at have et bedre overblik over vejen fra et praktisk synspunkt.

For mange definerer farven på en bil dens ‘cool’. Rød er ofte farve til brændstof forbundet med de hotteste biler rundt (ikke overraskende virkelig). Men hvad med sort? Der er noget mystisk om kulsort biler, tror du ikke? For nogle er er en usædvanlig farve højden af chic så vidt angår en bil. Du kan ikke lide lyse gul eller limegrøn, men din vil mærke altid dem, vil du ikke. Og at nogle folk, det er alt, der kræves fra en cool bil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.